Tagarbejde af Tømrermester Jan Kristensen

Tagarbejde i trekantsområdet

Vi er eksperter i tagarbejde og går meget op i at hele tagentreprisen giver mening. Har I forelsket jer I en flot tegl tagsten med lang levetid, så skal jeres undertag selvfølgelig også være af en kvalitet der matcher.

Det kan være rigtig svært at sammenligne forskellige produkter op mod hinanden. Vi hjælper derfor gerne med, at gennemgå tilbud og materialevalg, så I vi er sikre på at det vi tilbyder, matcher jeres ønsker og behov.

Vi vil meget gerne stå for tømrerentreprisen på netop jeres tagarbejde. Ydermere påtager vi os også gerne Hovedentreprisen og sørger for at hele byggeriet kommer i mål og bliver udført af dygtige fagfolk til konkurrencedygtige priser.

Ønsker I, at vi skal give en pris på jeres projekt, så brug vores kontaktformular, send en mail til tilbud@jktt.dk eller ring til Jan på 206363566.

Hvorfor vælge os til jeres tagarbejde?

Erfaring og ekspertise: Med mange års erfaring i branchen og et hold af dygtige håndværkere kan I være sikre på, at vi leverer tagarbejde af højeste kvalitet. Vores erfaring har givet os en bedre forståelse for forskellige tagmaterialer, teknikker og løsninger til at håndtere enhver udfordring, der måtte dukke på undervejs. Med vores ekspertise kan I være sikre på, at jeres tagarbejde bliver udført sikkert.

Skræddersyede løsninger: Vi forstår, at hvert tagprojekt er unikt, hvilket er derfor, vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke krav, stil og budget. Vores tilgang er ikke én -størrelse-passer-alle, men derimod at imødekomme jeres behov og ønsker. Vi vil arbejde tæt sammen med jer for at forstå jeres vision og sikre, at I bliver tilfreds med resultatet. 

Overholdelse af tidsplaner: Vi vægter punktlighed og overholdelse af tidsplaner højt. Når vi påtager os et projekt, sørger vi for at arbejde effektivt og elvere til den aftalte deadline. Vores erfaring og arbejdsmetoder gør os i stand til planlægge og organisere arbejdet på en måde, der sikrer, at vi altid leverer til tiden, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Personlig rådgivning: Vi forstår, at det kan være udfordrende at sammenligne forskellige produkter og tilbud. Derfor står vi altid klar til at guide jer gennem valget af materialer og tilbud, så I kan være sikre på, at det vi tilbyder, opfylder jeres ønsker og behov. Vi vil være tilgængelige til at besvare alle jeres spørgsmål, give professionel vejledning og hjælp jer med at træffe beslutninger for jeres tagprojekt. Vi er for at sikre, at I føler jeg trygge og velinformerede gennem hele processen. 

Klik på knappen nedenfor for at få et uforpligtende tilbud på dit tagprojekt eller send en mail til tilbud@jktt.dk eller ring til Jan på 206363566.

Konkurrencedygtige priser

Altid til tiden

5 års garanti

Miljøbevist håndværk

Ønsker i, at vi skal give en pris påjeres projekt

Du er meget velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, på e-mail eller ringe for en snak om dit projekt.

Hvad drejer det sig om?
Evt. vedhæftede filer

Vores andre Arbejdsområder